Velkommen til Youty, en topdestination for skønhed og velvære i Norden og udenfor, hvor bæredygtig emballage, produkter af høj kvalitet og overkommelige priser er i centrum.

Mød Youty

Youty er en nordisk skønheds- og velvære-site, der tilbyder over 25.000 forskellige produkter. Vi er derfor ret sikre på, at vi har beauty-treats til de fleste - inklusive dig. Det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne her. I Youty-klubben skal alle kunne være sig selv, og være stolte af det! Vi håber, at vi kan inspirere dig til at gå dine helt egne veje, og at vi har udviklet en platform, hvor vi kan hjælpe dig med både at føle dig som dit bedste jeg, og se ud som dit bedste jeg!

Skønhed indefra og ud

Youtys skønhedsfilosofi er forankret i et holistisk perspektiv. Vi tror på, at værdier, adfærd og udstråling afspejler sig i, hvordan vi ser ud. Når vi har det godt, ser vi også godt ud.

I vores webshop finder du et stort udvalg af mærker og produkter - lige fra kosttilskud til makeup, hudpleje og parfume. Og vores sortiment vokser kontinuerligt, og suppleres med endnu flere produkter, der dækker alle dine skønhedsbehov. Indefra og ud. Vi har hundredvis af mærker - fra premium brands til spændende nye mærker. Her kan du finde produkter, der giver dig en eksklusiv følelse af luksus, innovative K-beauty-produkter og velkendte og elskede varemærker. Gå på opdagelse i vores sortiment fra Clarins, Dermalogica, MoroccanOil, Olaplex, Filorga, Sensai, Yves Saint Laurent, Lancôme, Estée Lauder og mange mange flere

Vær fuld af dig selv, for det er vi

Vores primære mål er at inspirere dig til at gå dine egne veje - og at du føler dig smuk, mens du gør det. Vi synes, det er vigtigt at fejre mangfoldighed, og mener at skønhedsbranchens normer skal udfordres. Når du besøger Youtys websider, skal du få en følelse af selvsikkerhed og positiv energi. Men vigtigst af alt – du skal føle, at du hører til her.

Vi tænker stort. Og småt.

Vi tror på, at både store og små tiltag betyder noget. Vi stiller spørgsmål hver gang, vi tager et nyt skridt, lige fra valg af leverandører til emballage og transport, og ønsker hermed at reducere vores miljøpåvirkning.

Med vores koncept "No Air E-commerce" har vi reduceret vores transport med 300 lastbiler om året. Derudover har vi formindsket vores plastforbrug med fem tons, og doneret mere end 1,5 millioner kroner til WWF og deres arbejde for et renere hav.

Læs mere