We deliver beauty, not air.

No air e-commerce

En af de større udfordringer, som e-handlen står overfor i dag, er transport. Mange pakker er unødvendigt store og indeholder næsten lige så meget luft eller mere, i forhold til produktets størrelse, og det kræver unødig stor plads under transporten til kunden. Pakkerne er desuden ofte for store til at kunne komme i kundens postkasse, hvilket betyder ekstra transport til udleveringssteder.

Hos Youty ønsker vi at ændre dette gennem vores bæredygtighedsinitiativ No Air e-Commerce. For at reducere mængden af luft i vores pakker har vi udviklet syv forskellige papkassestørrelser for bedre at kunne tilpasse emballagen til det produkt, som kunden har købt. Til de mindste produkter har vi desuden produceret polstrede kuverter i stedet for papæsker.

Mindre transport

Takket være mindre pakker er det muligt at få plads til flere pakker på lastbilen. Ved at tilpasse kassernes størrelse til produktet, i stedet for blot at sende nogle få standardkasser afsted der rummer alle produkterne, sparer vi transport i et omfang af 300 lastbiler om året. En yderligere fordel er, at små pakker og kuverter kan distribueres direkte i kundens postkasse, hvilket også betyder færre transporter til udleveringssteder.

Vi er desuden meget stolte af vores lave returrate, som ligger under én procent! Færre returer betyder mindre transport og tilfredse kunder!

We are also very proud of our low return rate which is below one percent! Fewer returns mean fewer transports and satisfied customers!

Bæredygtig transport

Vi bruger genanvendelig og FSC-mærket emballage. FSC står for Forest Stewardship Council og er en uafhængig international mærkningsordning, der arbejder for miljøvenlig, socialt ansvarlig og forsvarlig brug af verdens skove. Det er en garanti for, at produktet kommer fra ansvarligt skovbrug, der tager hensyn til mennesker og miljøet.

Vi har også udskiftet stort set alt plastik i kasserne med papirfyld. I nogle ekstraordinære tilfælde, hvor produktet er ekstra følsomt overfor stød, såsom glasflasker, har vi dog været nødt til at beholde bobleplast.

We have also replaced basically all plastic in the boxes with paper filling. However, in some exceptional cases where the product is sensitive to shocks, such as glass bottles, we have had to keep bubble wrap.

Bæredygtig skønhed

Begrebet Bæredygtig Skønhed er meget bredt og kan omfatte mange ting, såsom økologisk, naturlig, vegansk, cruelty-free m.m. Fælles for dem alle er et klart fokus på bæredygtighed.

I vores kategori Bæredygtig Skønhed fremhæver vi mærker, der har et tydeligt fokus på bæredygtighed. Her kan du filtrere på produkter, der er økologiske, miljømærkede, naturlige og/eller veganske. For at et produkt kan klassificeres som naturligt i kategorien, skal indholdet bestå af mindst 70% naturlige emner.